Nybörjarkurser - Grönt kort

Bli biten av spelet och lär dig världens roligaste sport! Vi går igenom grunderna i spelets alla delar så att du på egen hand kan träna och du får med dig övningar som kommer göra din fortsatta träning roligare och effektivare.  Utbildningen omfattar både praktik och teori. Våra utbildade PGA-tränare håller i kurserna.

Fr.o.m. 2018 är golf godkänt som friskvård och du kan använda ditt friskvårdsbidrag till en nybörjarkurs hos oss! Läs mer om friskvårdsbidraget här.

Börja spela golf.

Ingår i kursen:
Praktik och teori, lån av klubbor, och bollar vid träningstillfällena. 2 fria rundor på banan. Uppföljningsdagar med tränare. Inbjudan kommer efter kursen.

Kategori:
Kurs och medlemskap i Linköpings Golfklubb 2022:

Vuxen (över 18 år): 5495 kr. I medlemskapet ingår 8 fria rundor (går att dela upp i 9-hålsrundor alla tider utom helger kl. 8-12).
Ungdom (t.o.m. 18 år): 3495 kr. I medlemskapet ingår fritt spel alla dagar under 2022.
Student: 4995kr. I medlemskapet ingår fritt spel alla dagar under 2022.

Endast kurs:

Vuxen (över 18 år): 2395 kr
Ungdom (t.o.m. 18 år) och/eller studenter: 1895 kr

Vad gäller för spel på banan?
Du som har köpt kurs och flexmedlemskap får spela 8 fria rundor (går att dela upp i 9-hålsrundor alla tider utom helger kl. 8-12)
Du som köpt endast kurs får 2 fria rundor.

Kurser 2023

I Februari kommer vi lägga ut kurser att anmäla sig till.

Vi följer SGF's (Svenska Golfförbundets) rekommendationer och ser till att hålla oss ständigt uppdaterade. För att läsa SGF's riktlinjer för klubbar, följ länken:

Corona – riktlinjer för klubbar - Golf.se

• Forsbergs