Greenfee & Bokning

Har du frågor eller funderingar kring spel och bokningar är du välkommen att kontakta shopen:

Greenfee 2023

(priser gäller för 18 hål)

Höstgreenfee

(gäller fr.o.m. vecka 42)

400 kr alla dagar i veckan.

Golfsimulator

300 kr i timmen. Fler än 200 olika banor att välja mellan. Spela några av världens mest ikoniska banor.

Bokningsläge

Generella bokningsregler

Bokning har vi 05.00 – 23.00 alla dagar i veckan. Bokning kan göras 30 dagar i förväg.
Samtliga spelare i bokningen ska vara identifierade med namn eller Golf-ID.
Vi förbehåller oss rätten att boka om starttider (max 10 min) för att maximera tillgängligheten på banan.

Helgfria vardagar:

• Undantag: Startförbud måndagar innan kl. 10.00 pga banarbete.
  • Startförbud: från hål 1 kl. 07 - 07.59 tisdag-fredag pga banarbete. Spel från hål 10 OK (bollränna).

Lördag-söndag + helgdag:

• Undantag: kl. 09-11 kan bokas av Aktiv Plus 5 dagar innan, övriga medlemmar och gäster kan boka dessa tider 3 dagar innan.

Ankomstanmälan

Vänligen anmäl dig i shopen innan du går ut på banan. Samtliga spelare ska, gäst som medlem, anmäla sin ankomst minst 15 minuter innan spel. Detta görs i terminalen vid shopen eller hos shoppersonalen. Terminalen finns tillgänglig även när shopen är stängd.

Avbokning

Avbokning ska ske via golf.se eller telefon senast 3 timmar i förväg.
Spelare som ej infinner sig på inbokad starttid och ej avbokat denna senast 3 timmar före start, debiteras följande:
Gäster: Full greenfee
Medlemmar: Varning och riskerar vid upprepade tillfällen bokningsförbud.

Gruppbokning

För att göra en gruppbokning tar du kontakt med reception eller kansli - 013-26 29 90. Samtliga golf-id:n ska uppges vid bokning eller senast en vecka i förväg via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Gruppbokningar kan göras alla tider utom lördag-söndag kl. 8-12.
Pris: Ordinarie greenfee som betalas per person i shopen om inget annat uppges vid bokning. Varje bokad starttid debiteras med en förbokningsavgift á 100kr som faktureras till bokningsansvarig person i samband med bokningen. Avgiften är inte återbetalningsbar.

Golfbil 2022, pris per person.Greenfee & Bokning

18 hål: 400 kr. Med läkarintyg 250 kr. Medlem över 80 år: 100 kr.

Årskort vardag (mån-tor): 2 500 kr.
Årskort hela veckan: 4 500 kr.
(OBS! Årskort ger ingen garanti utan endast i mån av tillgång.)

Körkort krävs!

• Forsbergs