Tävlingsprogram

NYA DIREKTIV GÄLLANDE TÄVLINGAR - TÄVLINGAR INSTÄLLDA TILLS VIDARE
Linköpings Golfklubb väljer att följa både direktiv och rekommendationer från SGF varför alla planerade tävlingar ställs in, eller skjuts på framtiden. Vi beklagar naturligtvis de som berörs av detta men vill heller inte riskera att vi bidrar till att sprida smittan bland framförallt våra äldre medlemmar. Åtgärden gäller under hela april månad och vi kommer att följa utvecklingen löpande för att ta nytt beslut när vi närmar oss slutet av april. För mer information från SGF se länken nedan.

Notera att tävlingskommitén på LG inte ansvarar för alla tävlingar på klubben. Det finns även tävlingar som arrangeras av våra olika kommittéer (junior-, veteran-, senior-, seriespel, etc) samt veckotävlingar och sponsortävlingar. Nedan ser du en komplett lista på alla tävlingar i GIT..

• Kontorx
  • Gold Pen