Tävlingsprogram

NYA DIREKTIV GÄLLANDE TÄVLINGAR - TÄVLINGAR INSTÄLLDA t o m juni - undantag matcthävlingarna
Linköpings Golfklubb väljer att följa både direktiv och rekommendationer från SGF varför alla planerade tävlingar ställs in, eller skjuts på framtiden. Vi beklagar naturligtvis de som berörs av detta men vill heller inte riskera att vi bidrar till att sprida smittan bland framförallt våra äldre medlemmar. Åtgärden gäller under hela april och juni månad och vi kommer att följa utvecklingen löpande för att ta nytt beslut när vi närmar oss slutet av maj.
För mer information från SGF se länken https://golf.se/globalassets/tavling/tillfalliga-kompletterande-tavlingsvillkor-corona.pdf

UNDANTAG: Matchtävlingarna kan genomföras då det inte behöver föras och utväxlas scorekort. Naturligtvis respekterar vi riktlinjerna och håller avstånd på 2 meter.
Välkomna att anmäla er till:
KM match "open" med separat klass för damer respektive herrar (sista anmälningsdag 1/5 kl 23:00). Spelshema lottas varefter deltagarna bokar egna tider för matcher. Minimum 4 deltagare per klass.
och
De Havilland Challange Cup med Hcp och med gemensam klass för både damer & herrar (sista anmälningsdag 28/4 kl 12:00). Första match lottas och spelas 1/5 med start i 10 minutersintervaller.

Notera att tävlingskommitén på LG inte ansvarar för alla tävlingar på klubben. Det finns även tävlingar som arrangeras av våra olika kommittéer (junior-, veteran-, senior-, seriespel, etc) samt veckotävlingar och sponsortävlingar. Nedan ser du en komplett lista på alla tävlingar i GIT..

• Gold Pen
  • Bjorns Garage