Tack till alla som hjälpte till under städdagarna 27-28 mars!

Bankommittén vill rikta ett STORT TACK till alla anställda och medlemmar som hjälpte till under städdagarna.

Ideella insatser som vi  medlemmar utför gör stor skillnad och förbättrar avsevärt upplevelsen som vi och våra gäster får när vi besöker vår fina anläggning.

Under lördagen var vi drygt 100 st och under söndagen ca 40 st. Det motsvarar ca 70 dagsverk.

Som sagt STORT TACK!
/Bankommittén
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S. När det gäller ideellt arbete så har vi idag två grupper som regelbundet hjälper till på banan:

1) Varje tisdagsförmiddag mellan 9 - ca 11 hjälper "Gren Team" till med främst röjningsarbete och gallring runt om på anläggningen.

2) Jämna veckor, måndagsförmiddag, mellan 8 - ca 11:30 har vi en grupp som hjälper till med "tee- och fairway-lagning".

Det skulle också vara bra om vi kunde etablera en ideellt arbetande "Resursgrupp" som kunde kontaktas om det dyker upp sporadiska arbetsuppgifter utöver ovanstående.

Därför söker vi dig som kan tänka dig att ingå i en "Resursgrupp" och/eller vill ingå i någon av de andra två grupperna ovan.  Som gruppmedlem deltar du de gånger du kan (alla är nödvändigtvis inte med varje gång).

Skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du kan tänka dig att ingå i "Resursgruppen", ingå i någon av de andra två av grupperna ovan eller vill veta mer.

• bjorns-garage