Corona - Tävlingar inställda t o m juni...

Kära medlemmar!

NYA DIREKTIV GÄLLANDE TÄVLINGAR.

Det är glädjande att se den entusiasm som vi golfare visar när gräset blir grönt och vi kan öppna banan för spel. Vi är glada över att våra myndigheter och förbunden fortsatt tillåter spel på våra golfbanor, till skillnad från läget i våra grannländer. Däremot har man igår släppt nya direktiv vad det gäller tävlingsgolf.

Linköpings Golfklubb väljer att följa både direktiv och rekommendationer varför alla planerade tävlingar ställs in, eller skjuts på framtiden. Vi beklagar naturligtvis de som berörs av detta men vill heller inte riskera att vi bidrar till att sprida smittan bland framförallt våra äldre medlemmar. Åtgärden gäller under hela april och juni månad (undantag KM match herrar och De Havilland Cup) och vi kommer att följa utvecklingen löpande för att ta nytt beslut när vi närmar oss slutet av maj.

Vi hoppas att ni alla har respekt för klubbens beslut och de riktlinjer som SGF och myndigheter utfärdar. Alla är hjärtligt välkomna att boka och spela golf men har man symptom ska man stanna hemma så att eventuell smitta inte sprids.

För att läsa mer om gällande rekommendationer och direktiv kan ni klicka på länken;

Respektera direktiven och håll er friska så kommer vi alla förhoppningsvis igenom den här situationen friska och pigga redo för nya utmaningar på golfbanan

På återhörande!

Peter Östlund