Linköpings GK – 75-års jubileum 2020

1945 - 2020. Ja, må vi leva, Ja må vi leva… vår klubb fyller 75 år i år som ni alla säkert redan vet. Det ska självklart firas!

1-2 Augusti – Svenska Hickorymästerskapen - Inställt och flyttat till 2021

Som en hyllning till vår klubbs jubileum har Svenska Golfhistoriska Sällskapet i år valt att förlägga Svenska Hickorymästerskapen på vår klubb. Runt 150-160 golfentusiaster möts varje år i en tävling som av många räknas som en av världens tuffaste hickorytävling. Kliv tillbaka i tiden och upplev golf som den spelades under "golfens gyllene era" (1900-1935). Allt spel sker med träskaftade klubbor tillverkade före 1935. Tävlingen är ett udda och färgstarkt inslag under jubileumsåret. Med många åskådare på plats ser vi fram emot en folkfest.

29 Augusti – Jubileumstävling - Tävling genomförs men utan kvällsaktivitet

SAVE THE DATE! Boka redan nu in lördagen den 29 augusti i almanackan! Då blir det jubileumstävling med hyss och roliga upptåg under dagen. Detta får du bara inte missa! Strävan är att få till en dag på klubben där alla ska trivas, oavsett golfintresse, handicap, kön och ålder, och oavsett om man är med och tävlar eller ej. Mer information kommer.

Historiska fotografier

Slutligen; har du gamla foton som på något sätt hör ihop med klubben och dess historia i dina gömmor så blir vi jätteglada över att få låna dem! Hör i så fall av dig till Jonna och Peter på kansliet. Förhoppningen är att skapa en fotoutställning i klubbhuset under året, till glädje för alla.Har du någon egen idé om hur vi mer kan uppmärksamma jubileumsåret, så dela gärna med dig av den till oss i Jubileumskommittén där förutom undertecknad också ingår Gisela Cunningham, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och Ulla Danell,  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

För jubileumskommittén

• bjorns-garage